vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Filmtips från tv.nu: 5 hyllade rullar att se i veckan

Johannes Räihä
08 apr, 2024

Finns det något bättre sätt att starta veckan på än med en bra film? Tveksamt. Vi på tv.nu vill precis som alltid ditt bästa, därför har vi plockat ut fem nya riktigt bra rullar som finns att streama just nu. Det blir en blandning av animerad, ny familjefilm till ett av fjolårets mest omtalade dramafilmer.

1. Önskan 

I den nya Disneyfilmen Önskan får vi följa med till det magiska kungariket Rosas, där idealistiska och smarta Ashi gör en önskan så pass stor att den besvaras av en kosmisk kraft, en liten boll av gränslös energi vid namn Star. Tillsammans konfronterar Asha och Star en fiende: kung Magnifico – för att rädda hennes folk och bevisa att när en modig människas vilja slås ihop med stjärnornas magi, kan underbara saker hända. Önskan är ett mysigt familjedrama och musikalfilm med medryckande musik – piggar upp!

När ett stort antal rymdskepp landar på olika platser i världen så ringer regeringen in Dr. Louise Banks (Amy Adams), expert på lingvistik, till hjälp att tolka utomjordingarnas säregna sätt att kommunicera. Välspelad, spännande och tankeväckande. Hyllat sci-fi-drama som finns att streama på Netflix just nu – du hittar den nedanför.

Mitt under det kalla kriget, efter en misslyckad underrättelseoperation i Ungern, tas den rutinerade MI6-agenten George Smiley ur tjänst. Men när regeringen misstänker en läcka blir han i hemlighet återinsatt för att finna mullvaden. I filmen får vi se flera välkända ansikten, däribland Colin Firth och Gary Oldman Regisserad av svenska Tomas Alfredson.

Sugen på Christoher Nolan-rulle? Bra. I The Prestige följer vi två illusionister vars intensiva rivalitet blir en livslång kamp fylld av besatthet och svartsjuka – med dödliga konsekvenser. I rollerna ser vi flera bekanta ansikten i Hugh JackmanChristian Bale och Michael Caine.

Det hyllade dramat Aftersun kretsar kring Sophie, som åker iväg på solig semester till Turkiet med sin pappa när hon är barn. Men vuxenvärldens melankoli sipprar igenom. 20 år senare blickar Sophie tillbaka på den där resan hon gjorde under 90-talet med sin far. Hon försöker pussla ihop den man hon minns som sin pappa, med de sidor hon aldrig såg men vet fanns där.

I vår streamingguide hittar du tusentals filmer och serier för alla humör – så besök gärna den här!

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy