vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

5 nya och bra serier att streama i helgen

Johannes
Johannes
13 maj, 2022

Helgen är här. Äntligen! Nu är det dags för dig att krypa upp i soffan och unna dig ett par timmar högkvalitativ streaming. Vi har samlat fem serietips som vi gillar just nu. Det blir allt från svenskt 60-tal till Tokyos undre värld.

Den kända true crime-dokumentären The Staircase från 2005, kretsar kring deckarförfattaren Michael Peterson, vars fru mystiskt dog genom att ramla ned för en trappa – senare ska det visa sig att det inte är den första kvinnan som dör i hans närhet. Nu, 17 år senare, har historien blivit dramatiserad.

I det lilla samhället Västerköping finns kassörskan Terese, "Väktar-Åsa", tvillingarna Gittan och Bittan och sjuksköterskorna Tim och Jeanette. Gemensamt för dem och alla andra fina invånare på orten är att de längtar till helgen. En roligt feel good-serie som passar när du bara vill koppla av för en stund!

I det här nya verklighetsbaserade dramat så får vi följa en ung amerikan som flyttar till Tokyo, där han satsar allt på att bli journalist på stan största tidning. När han hamnar på kriminalavdelningen så nosar han upp två olika dödsfall som verkar hänga ihop, vilket ska leda in honom på en mörk stig ner i Tokyos undre värld.

I Netflix nyaste svenska satsning Clark så hamnar en av landets mest kända och ikoniska brottslingar i fokus. Precis som titeln skvallrar om är det förstås Clark Olofsson jag pratar om. Vi får följa hans livs resa, 60-talets Norrmalmstorgsdrama och ett amoraliskt rock ’n roll-liv. Det är sex lekfulla och fartfyllda avsnitt vi bjuds på, där regissören Jonas Åkerlund inte tillåter tittaren tappa fokus en sekund. Se den!

Tänk dig att inte få träffa den du ska gifta dig med förrän på altaret. Det är vad deltagarna i SVT:s omtalade realityserie utsätts för. Därefter väntar veckor av dejting, samtal och utflykter där relationen ska fördjupas och förhoppningsvis hålla för alltid. Mycket underhållande och stundtals väldigt jobbig tittning.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy