vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

6 kritikerrosade filmer att streama gratis

Johannes
Johannes
10 jun, 2022

Gratis är gott, det håller väl de flesta med om? Därför har vi gjort en lista med filmer som finns att streama gratis just nu som ni kan njuta av i godan ro. Det utlovas allt från hyllad musikbiografi till actionthrillers när de är som bäst.

Den relativt nya streamingtjänsten Cineasterna är bibliotekens egen tjänst - som är kostnadsfri. Det enda du behöver är ett bibliotekskort. Mer finns att läsa på deras hemsida!

I Italien sommaren 1983 blir en ung amerikansk-italienare förälskad i en amerikansk student som kommer för att studera och bo hos hans familj. Tillsammans upplever de en oförglömlig sommar – full av musik, mat och kärlek – som för evigt kommer att förändra dem. Vackra italienska vyer, fin filmmusik skriven av Sufjan Stevens och en blixtförälskelse är en oslagbar kombination. Kan streamas på SVT Play fram till 30 juni.

Den eviga vägen – Cineasterna

I det finska dramat Den eviga vägen får vi se hur Jussi Ketola blir hämtad från sitt hem mitt i natten och körs till gränsen österut i svarta bilar. Väl framme vid gränsen blir Ketola nästan skjuten, men han lyckas fly från sina tilltänkta mördare och han tar sig över gränsen till Sovjetunionen. Tillsammans med frivilliga som har kommit till Karelen från Amerika bygger Ketola upp ett arbetarnas paradis som dock snart förvandlas till ett helvete.

Train to Busan – Cineasterna

Train to Busan så får vi se hur en Zombie-epidemi bryter ut samtidigt som en grupp människor befinner sig på tåget mellan städerna Seoul och Busan. Fullkomligt kaos utbryter och de få överlevarna riskerar allt för att inte själva bli infekterade eller hamna i händerna på någon blodtörstig zombie. Streama filmen på Cineasterna här nedan.

Philomena – Cineasterna

Philomena födde en son utanför äktenskapet som tonåring på ett kloster i Irland. Efter tre år togs pojken ifrån henne och såldes till ett amerikanskt par. Många år senare beslutar hon sig för att leta upp sin förlorade son.

Steven jobbar som framgångsrik kirurg. Han har både fru och två barn. Men samtidigt har han en något udda vänskap med en 16-årig pojke vid namn Martin, som hälsar på Steven på sjukhuset, i hans hem, bjuder hem honom på middag. Man vet inte riktigt vad som döljer sig i den vänskapen, men känslan är att det inte bådar gott. Finns tillgänglig för streaming på SVT Play fram till 19 juni!

The Father  – Cineasterna

I det hyllade psykologiska dramat The Father får vi se två skådespelar-genier mötas i en historia om familjeband, åldrande och demens. Anthony Hopkins spelar den demenssjuka Anthony, som vägrar acceptera sin sjukdom och kastar ut det vårdbiträde som hans dotter Anne har anställt. Han börjar ifrågasätta sina nära och kära, sitt eget sinne och till och verkligheten. En djupt gripande skildring alla bör ta del av. Filmen finns på Bibliotekens egen streamingtjänst Cineasterna, allt du behöver för att logga in är ett bibliotekskort!

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy