vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

6 sevärda actionfilmer just nu

Johannes Räihä
15 okt, 2023

Slagsmål, lönnmördare, biljakter och skurkar. I den här listan har vi samlat actionrullar som innehåller det mesta du kan tänkas behöva när du är ute efter pulshöjande tittning. Nytt och hyllat – här är ett gäng filmer som piggar oavsett vilket humör du är på. Precis som vanligt så guidar vi på tv.nu:s redaktionen till allt från serienyheter till klassiska filmlistor. För fler tips är det bara att besöka oss här!

Efter första filmen då Rake knappt överlevde är han tillbaka som den australiensiska legosoldaten. Nu har han fått ytterligare ett dödligt uppdrag – att rädda den utsatta familjen till en hänsynslös georgisk gangster från fängelset de hålls fångna i. Om du inte sett första filmen kan du göra det här! Om inte annat är det dags att njuta av uppföljaren.

Från skaparna av Deadpool 2 har nu den färgsprakande actionrullen Bullet Train haft streamingpremiär. Där spelar Brad Pitt en lönnmördare som har tröttnat på att varenda uppdrag han får spårar ur totalt. Den här gången ska det gå fridfullt och lugnt till, tänker han. Men icke. För ombord på ett japanskt höghastighetståg drabbar han samman med en hel bunt andra lönnmördare, som verkar ha en hel del gemensamt.

Med den smått legendariska Jackie Chan i en av huvudrollerna får vi i Hidden Strike se två ex-soldater ta sig an ett specialuppdrag. Deras mål är att lyckas transportera en grupp människor längs en av världens farligaste rutter – "Highway of Death" i Baghdad. Ligger etta på Netflix filmlista i skrivande stund, så se till att se den du också!

En lättsam actionkomedi fullproppad med storstjärnor som Jason Statham, Hugh Grant och Aubrey Plaza är kanske exakt vad du behöver i helgen? I den får vi se hur spionen får Orson Fortune får i uppdrag att stoppa försäljningen av en ny, livsfarlig vapenteknologi som absolut inte får hamna i fel händer. Med sig har han ett helt team, däribland en av Hollywoods stora filmstjärnor – Danny Francesco.

En militärutbildad och erfaren lönnmördare tvingas ge upp jobbet och gå under jord för att skydda sitt barn. Men hon lyckas inte fly sitt förflutna, vilket leder till att hämndlystna brottslingar ger sig på hennes dotter, vilket helt enkelt innebär att hon får ge sig på dem allihop. I huvudrollen hittar vi Jennifer Lopez och Joseph Fiennes.

Med Nicholas Cage i spetsen får vi i detta färska cowboydrama se hur hämndbegär kan dröja sig kvar längre än vad man tror. Vi får se en gammal revolverman och hans dotter som måste ta konsekvenserna av hans förflutna när sonen till en man som han mördade för många år sedan kommer för att skipa rättvisa.

I vår streamingguide hittar du tusentals filmer och serier för alla humör – så besök gärna den här!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer