vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

8 efterlängtade premiärer i mars

Johannes Räihä
01 mar, 2024

Mars månad är här – och det är inte bara den allra första vårmånaden, det är också en extremt fin streamingmånad vi befinner oss i. Vad bjuder mars på? Flera stora premiärer, där vi bland annat hittar ett svenskt hyllat drama och ett lättsamt kärleksdrama.

Spaceman – premiär: 1 mars

[Film] Svenska Chernobyl-regissören Johan Renck står bakom det kommande sci-fi-dramat Spaceman med Adam Sandler i huvudrollen. I den ser vi hur en tjeckisk astronaut som skickas ut på ett riskfyllt solouppdrag till utkanten av solsystemet och drabbas av psykiska besvär och brutal ensamhet. Plötsligt dyker en varelse upp på rymdfarkosten för att hjälpa honom. Men är den på riktigt, eller bara i hans huvud? Premiär 1 mars.

The Regime – premiär: 4 mars

[Serie] Den mörka komedin The Regime, ledd av Kate Winslet, skildrar livet för en envåldshärskare i ett fiktivt centraleuropeiskt land. Tittaren får följa med under ett år då diktaturen börjar krackelera och saker och ting förändras. Premiär 4 mars på HBO Max.

The Gentlemen – premiär: 7 mars

[Serie] När familjens patriark och godsherre går bort så ärver sonen Eddie ägorna. Det visar sig att hans pappa bar på en stor hemlighet: på gården hade han gömt ett stort weedimperium – och dess ägare vägrar ge sig av. Nu är det upp till Eddie att lösa det hela. The Gentlemen är en spin-off på filmen med samma namn från 2019.

Damsel – premiär: 8 mars

[Serie] Stranger Things-stjärnan Millie Bobby Brown gör ett nytt dyk ned i fantasyvärlden. För den 8 mars är det premiär för den mörka fantasyhistorien Damsel. Filmen kretsar kring en ungmö som gifter sig med en prins – bara för att inse att kungafamiljen vill offra henne till gudarna för att återbetala en uråldrig skuld. Hon kastas ned i en grotta med endast en eldsprutande drake som sällskap, vilket gör att hon måste använda all sin list för att överleva. Premiär 8 mars.

Young Royals – premiär: 11 mars

[Serie] Det svenska överklassdramat Young Royals  utspelar sig på den fiktiva internatskolan Hillerska, där Huvudpersonen – Prins Wilhelm – tvingas gå. Men det ska visa sig att det inte blir det lättaste när man vill följa sitt hjärta. Serien har fått stort genomslag bland de yngre generationerna världen över. Glädjande är då förstås att serien återvänder i mars, närmare bestämt den 11 mars.

Irish Wish – premiär: 15 mars

[Film] Den 15 mars är det premiär för en lättsam dramakomedi med Lindsay Lohan i spetsen. I den följer vi Maddie, som får se sitt livs kärlek förlova sig med sin väninna Men dagarna före bröllopet gör Maddie en spontan önskan om kärlek, bara för att vakna upp som den blivande bruden.

Ronja Rövardotter – premiär: 28 mars

[Serie] Astrid Lindgrens klassiska berättelse om Ronja Rövardotter får nytt liv i mars månad. Först skulle serien ha haft premiär på Viaplay, men såldes sedan vidare till Netflix. Det blir spännande att se om man lyckats bibehålla originalseriens unika känsla – ett givet val för många serieälskare förstås. Premiär 28 mars.

Renegade Nell – premiär: 29 mars

[Serie] Renegade Nell är ett historiskt drama och äventyrlig serie i åtta delar med premiär den 29 mars. Den kretsar kring Nell Jackson – som blir anklagad för mord och blir oväntat den mest ökända laglösa i 1700-talets England. Men när en magisk ande vid namn Billy Blind dyker upp inser Nell att hennes öde är större än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy