vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

9 premiärer du kanske missat – bäst i maj månad

Johannes Räihä
31 maj, 2024

Maj rusade förbi som i en blinkning. Strålande sol stora delar av månaden, vilket kan innebära att många av er spenderade mer tid utomhus än framför tv:n. Därför är det inte heller otänkbart att ni kan ha missat flera av de trevliga film- och seriepremiärerna vi bjöds på. Därför har vi gjort en sammanfattning.

Filmer

I The Idea of You följer vi en 40-årig ensamstående mamma inleder en relation med en mycket yngre man – som råkar vara frontfigur i ett världskänt pojkband. I rollerna ser vi bland annat Anne Hathaway och Nicholas Galitzine – ni hittar den här nedanför.

Jerry Seinfeld är både regissör och spelar huvudroll i Netflix nya komedifilm Unfrosted. Filmen kretsar kring kampen mellan de två företagen Kellogg’s och Post, där båda vill vinna kampen om vad folk äter till frukost och tvingas att utveckla nya, revolutionerande alternativ att äta. En lättsam rulle som passar perfekt i helgen.

I det nya dramat Turtles All the Way Down får vi se hur den 16-åriga Aza kämpar med svåra tvångstankar och ångest. När en miljardär försvinner, så bestämmer hon sig för att ge sig ut och leta efter honom. När hon träffar den försvunna mannens son så uppstår kemi, men hennes psykiska ohälsa gör allting så mycket svårare.

Är du ute efter en lättsam film så är det romantiska dramat Mother of the Bride helt klart ett tips. I den får vi se hur Lanas dotter ska gifta sig – men får en chock när brudgummens pappa är den man som krossade hennes hjärta för många år sedan. Du hittar filmen nedanför.

Netflix ungdomsdrama En Del av Dig – som regisseras av podcastprofilen och författaren Sigge Eklund – är en berättelse på liv och död om hur det är att vara 17 år och känna hur man går sönder av längtan. I rollerna ser vi bland annat artisten Zara Larsson och Edvin Ryding från Young Royals.

Serier

I en helt ny kriminalserie på Netflix får vi se hur ett gäng poddare beger sig till en idyllisk liten stad på Irland för att undersöka tre mystiska försvinnanden. Men historien visar sig ruva på en hel del hemligheter – som invånarna i den lilla byn helst hade velat fortsätta ha begravda. Du hittar Bodkin nedanför.

Familjen Bridgerton, baserad på Julia Quinns romanserie med samma namn, har gjort stor succé sedan premiären i slutet av 2020. Ett modernt kostymdrama som utspelar sig i 1800-talets England. I blickfånget hittar vi överklassfamiljen Bridgerton, där handlingen beskrivs som en blandning mellan Jane Austen och Bridget Jones dagbok. Det är kärlek, intriger och sex. I mitten av maj hade den nya säsongen premiär – se den nedanför.

Den 30 maj var det premiär för en psykologisk thriller med Benedict Cumberbatch i huvudrollen. Den går under titeln Eric, där vi följer en marionettspelare vid namn Vincent. När hans son Edgar plötsligt försvinner kastas han in en destruktiv spiral av missbruk. Men Vincent är övertygad om att fantasimonstret Eric, som hans nu försvunna son en gång ritade, kan hjälpa honom att hitta sin son.

Vill ni få fler tips från oss på redaktionen så kommer vi flera gånger i veckan ut med listor på våra favoritserier, nyheter, trailers och mycket annat. Kika här!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer