vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Netflix förnyar en klassiker

Victor Bleichner
23 maj, 2013

Det har varit en lång väntan för att se mer av komediserien Arrested Development. 2006 lades serien ner efter tre säsonger och ryktena har varit många om seriens framtid. Nu återförenas äntligen den dysfunktionella familjen efter att Netflix gått in och producerat en fjärde säsong som har premiär (och avslutning då alla avsnitt släpps samtidigt) på söndag.

För er som missat de första säsongerna handlar serien handlar om den färgstarka familjen Bluth vars tillvaro vänds upp-och-ned efter att familjeöverhuvudet George Bluth Sr. blivit fängslad för skattefusk. Den tidigare rika familjen måste vänja sig vid de nya förhållandena, något som är lättare sagt än gjort då de är helt oförmögna att klara sig på egen hand. Det är då som Michael, den enda sansade personen i familjen, bestämmer sig för att ta över företaget och styra upp den minst sagt kaotiska situationen.

Jag har höga förväntningar trots att Netflix senaste serie, Hemlock Grove, inte riktigt gick hem hos mig. Serien är en av mina favoriter och det blir ett riktigt seriemaraton för mig på söndag när den nya säsongen släpps!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer