vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Bäst i februari – filmerna och serierna du kanske missade

Johannes Räihä
28 feb, 2024

Vi tar nu alldeles strax klivet in i mars månad och lämnar februari bakom oss. Därför är det läge för en sammanfattning av vad vi bjöds på i streamingväg i februari – för det var en hel del bra faktiskt. Vi listar våra guldkorn här nedanför.

Mästarnas mästare – 4 februari

Ett av SVT:s succéprogram återvände i februari: Mästarnas mästare. Återigen får vi följa med på spännande tävlingar, fysiska såväl som psykiska. Bland årets deltagare hittar vi bland annat det före detta fotbollsproffset Sebastian Larsson, ishockeymålvakten Henrik Lundqvist och Anja Pärson. Flera mästare på plats som ni hör – men frågan är vem som blir mästarnas mästare 2024?

Halo – 8 februari

Många tv-spelsfantaster fick vänta otåligt på säsong 2 av Halo, baserat på det kultförklarade tv-spelet med samma namn. Men i den 8 februari var det säsongspremiär, där nya uppdrag väntar för den cybernetiska supersoldaten Master Chief. Kan streamas på Skyshowtime.

Tokyo Vice – 8 februari

I det här nya verklighetsbaserade dramat så får vi följa en ung amerikan som flyttar till Tokyo, där han satsar allt på att bli journalist på stan största tidning. När han hamnar på kriminalavdelningen så nosar han upp två olika dödsfall som verkar hänga ihop, vilket ska leda in honom på en mörk stig ner i Tokyos undre värld. Tokyo Vice återvände för säsong 2 den 8 februari – du hittar serien nedanför.

Beck – Dödläge – 9 februari

I början av december 2023 bjöds vi på en ny Beck-film – redan nu i februari var det dags för nästa, som går under titeln Beck – Dödläge. I filmen får vi se Josef återvända till sin tjänst och när en man med ett gediget brottsregister hittas brutalt mördad i sitt hem kallas Beckgruppen in på nytt. Läs mer om filmen här!

Hotell Romantik – 18 februari

Förra året var det premiär för ett nytt dejtingprogram på SVT där seniora singlar hamnade i fokus – Hotell Romantik. Programmet gjorde succé och återvände i februari månad – vill du veta vilka årets deltagare är hittar du samtliga här. Ett perfekt val för dig som är ute efter något lättsmält, mysigt och gulligt att streama. Kärlek på ålderns höst!

Constellation – 21 februari

Med svenska Noomi Rapace i huvudrollen så var det nyligen premiär för sci-fi-dramat Constellation på Apple TV+. Ett påkostat drama som delvis utspelar sig i rymden, delvis på jorden – där en astronaut som lyckats överleva en katastrof på en rymdstation återvänder hem och märker att något förändrats. Att något saknas.

The Last Airbender är sedan tidigare en klassiker och finns både som animerad serie och film. Nu finns Netflix egna live-action-version att se, där den unga och begåvade Aang, tillsammans med sina vänner, gör allt för att rädda världen mot eldnationen. Ett visuellt äventyr fullt av häftiga effekter – passar att se med de lite äldre barnen i familjen.

Shōgun – 27 februari

I dagarna var det premiä för ett historiskt drama (och som utspelar sig i 1600-talets Japan, där maktkamperna och intrigerna duggar tätt. Vi får se hur den lokala adelsmannen Yoshii Takagara och den skeppsbrutna engelsmannen John Blackthorne börjar samarbeta mot gemensamma fiender. Omtalad premiär på Disney+.

Vill du hitta ännu fler serier och filmer? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy