vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Breaking Bad-skaparen diskuterar spin-off

Victor Bleichner
31 maj, 2013

Vince Gilligan, skaparen av  serien Breaking Bad, jobbar med att sätta ihop en spin off-serie som handlar om huvudkaraktärernas advokat, den skrupelfria Saul Goodman.

Jag kan inte få nog av Breaking Bad och det kommer att bli svårt att säga adjö till serien som kommer att avslutas i höst. Därför skulle jag inte tacka nej till fler historier som kretsar kring seriens karaktärer. Jag tvekar på att en ny serie skulle komma upp i samma klass som originalet, främst på grund av de otroligt höga förväntningarna, men det skulle inte heller skada att göra ett försök. Än så länge är inget bestämt så vi får se om planerna blir verklighet.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy