vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

De utsågs till årets sämsta svenska tv-produktioner

Victor Bleichner
29 aug, 2014

Igår gick den andra omgången av Skämskudden av stapeln. Med inspiration från The Razzies i USA är Skämskudden en gala som komikerna Martin Soneby och Fritte Fritzson har skapat för att belysa de sämsta ögonblicken i svenskproducerad television under året som gått.

Skaparna av Skämskudden vill uppmärksamma de sämsta programmen, då de anser att en oproportionerligt stor del av svenskproducerad tv håller undermålig kvalité.

Svenska folket stod för årets nomineringar och en jury utsåg sedan vinnarna. Detta året medverkade också några av årets nåominerade och vinnare i galan, bland annat Tobbe Trollkarl som uppmärksammades för sitt program Torsk på tuben.

– Det var fantastiskt roligt! Att de väljer att komma till galan tyder på både självinsikt och självdistans vilket är hedervärda egenskaper, säger Skämskuddens grundare Martin Soneby till Aftonbladet

Om ni är sugna på en mer smickrande tv-gala går Kristallen av stapeln ikväll (fre) på TV4. 

Här kommer hela listan av "vinnare" med motivationer!

Vinnare 2014

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy