vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Film: 4 nya lättsamma romantiska komedier

Johannes Räihä
13 maj, 2024

På våren spirar känslorna, kärleken och livet kommer åter. Så det är förmodligen ingen slump att vi fått se ett stort antal romantiska, kärleksfulla komedier ha premiär senaste veckorna. Därför är det på sin plats att lista ett par av filmerna – där vi bland annat bjuds på Sydney Sweeney i ett skenförhållande och Anne Hathaway som finner kärleken i en mycket yngre man.

Är du ute efter en lättsam romcom så är det Mother of the Bride helt klart ett tips. I den får vi se hur Lanas dotter ska gifta sig – men får en chock när brudgummens pappa är den man som krossade hennes hjärta för många år sedan. Du hittar filmen nedanför.

I The Idea of You följer vi en 40-årig ensamstående mamma inleder en relation med en mycket yngre man – som råkar vara frontfigur i ett världskänt pojkband. I rollerna ser vi bland annat Anne Hathaway och Nicholas Galitzine – ni hittar den här nedanför.

I mars var det premiär för en lättsam dramakomedi med Lindsay Lohan i spetsen. I den följer vi Maddie, som får se sitt livs kärlek förlova sig med sin väninna. Men dagarna före bröllopet gör Maddie en spontan önskan om kärlek, bara för att vakna upp som den blivande bruden.

Sydney Sweeney och Glen Powell är några av de mest omtalade skådisarna just nu. I Anyone But You spelar de ett ett par. Eller, egentligen blev det aldrig någon kärlek efter första dejten. Men när de blir bjudna på ett bröllop i Australien tvingas paret gör allt för att hålla uppe fasaden – mest för att slippa allt tjat från släkt och vänner.

Vill du hitta ännu fler filmer? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy