vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Första trailern till Scorsese-producerat gängkrig i Chinatown

Victor Bleichner
18 aug, 2014

Revenge of the Green Dragon är namnet på den Scorsese-producerade filmen som följer två bröder som försöker överleva i 80-talets gängkrig i Chinatown, New York.

Martin Scorsese (Taxi Driver, Goodfellas) regisserade 2006 den prisbelönade remaken The Departed vars förlaga kom från Hong Kong under namnet Infernal Affairs. Nu är han exekutiv producent till den nya filmen från regissörerna som gjorde Infernal Affairs, Wai-keung Lau och Andrew Loo.

Både regissörsduon och Scorsese har otaliga gånger bevisat att de vet hur kriminalfilm/gangsterfilm ska göras så mina förväntningar är högt ställda, trailern hittar ni nedanför:

httpv://youtu.be/M2eKchU1GZo

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy