vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Halloweenskräck – nya serier från 2022

Johannes Räihä
26 okt, 2022

Skräck i serieform har helt klart fått ett uppsving senaste åren, vilket märks av just nu. Under 2022 har vi fått se flera bra premiärer. Vi har samlat våra favoriter i en och samma lista. Halloweenskräck serverat på ett fat – hoppas det smakar.

Regissören Mike Flanagan har på senare år gjort sig ett namn som en av de främsta skräckregissörerna. Med The Haunting of Hill House och Midnight Mass har publiken höga förväntningar på hans nästa projekt – The Midnight Club. Skräckserien kretsar kring en grupp dödligt sjuka patienter på ett sjukhus som varje kväll samlas för att berätta skräckhistorier för varandra.

Senaste veckorna har The Watcher toppat Netflix "mest sedda". Serien kretsar kring en familj som flyttar in i sitt drömhem, bara för att plågas av olycksbådande brev, konstiga grannar och olyckliga hot.

Det övernaturliga dramat Archive 81 blev en av Netflix mest populära under januari månad. I den får vi se hur huvudkaraktären Dan kontaktas av en mystisk firma som vill att han digitaliserar gamla videoband från 90-talet. Band som ska visa sig ha koppling till ett 100 år gammalt ockult sällskap som sysslade med bestialiska ritualer – men som också har koppling till Dans egna förflutna.

I Netflix Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities så har den ikoniska regissören plockat ihop en antologi av åtta olika skräckberättelser, som sägs utmana bilden vi har av vad skräck är. Magiskt, makabert, groteskt. Det blir lite av varje!

I den sydkoreanska All of us are dead så är det zombies som gäller. När ett utbrott sker och människor förvandlas till zombies tvingas ett stort antal elever, som är instängda på en gymnasieskola, göra allt för att överleva. 12 avsnitt apokalyps sitter aldrig fel!

Familjen Matthews befinner sig på en bilresa någonstans i mitten av USA när de plötsligt fastnar i en mystisk småstad som, varje kväll efter mörkrets inbrott, hemsöks av farliga varelser. Finns att streama på C More – missa inte!

Att hålla koll på...

1899

Den 17 november är det premiär för Netflix nästa skräcksatsning 1899. För er som sett den kritikerrosade Dark och gillade den så är det här något för – det är samma skapare bakom båda serierna. Det verkar helt klart finnas liknande ton i 1899 om man ska tro trailern. Den här gången utspelar sig handlingen på det mörka, stora havet, där skeppet Prometheus mystiskt försvinner. Eller?

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer