vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Händer i veckan

Victor Bleichner
10 jun, 2013

Jag hoppas att ni haft en trevlig helg, här kommer några höjdpunkter inför den kommande TV-veckan.

Ikväll (måndag)

Den tredje säsongen av Castle kör igång ikväll. Det är en serie som jag faktiskt missat men jag har tänkt på att ge den en chans eftersom Nathan Fillion (Firefly, Serenity, Buffy) har huvudrollen. Nugammalt med Filip och Fredrik har också säsongsavslutning ikväll, så slå på TV:n om ni vill se de 7 viktigaste händelser som förändrat Sverige, iallafall enligt Filip och Fredrik.

Tisdag

Inga stora seriestarter på tisdagen men det är lika bra för Sverige spelar VM-kvalmatch mot Färöarna på tisdag. Håller tummarna för vinst!

Onsdag

Den finska realityserien Dans för singlar har premiär på onsdag, själv är jag less på dejtingprogram men dans och dejting kanske är ett vinnande koncept?

Fredag

Jag älskar X-men! På fredag visas den senaste och en av de bästa filmen i serien, X-men: First Class, på TV3. Filmen kommer också lägligt då det kommer en ny film, Wolverine, som når svenska biodukar om en dryg månad.

Lördag

Anne Lundberg leder SVT:s talkshow sommarkväll. I första avsnittet kommer bland annat ESC-vinnaren Emmelie de Forest att gästa programmet. Lite senare har kommer en av de mest påkostade serierna genom tiderna att visas på SVT. The pacific följer tre soldater när de strider på stillahavsfronten under andra världskriget.

Söndag

Scorseses remake av Hong Kong-thrillern Infernal Affairs är en tät, spännande och välspelad thriller fylld av dubbelspel och svek. Filmen tog hem hela fyra Oscars och jag rekommenderar den varmt!

Det var allt för den här veckan. Kommentera längst ned här om det är något jag glömt. Tack och hej!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer