vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Kommande nyheter på Viaplay

Johannes Räihä
17 jan, 2020

Även om det kan kännas som att vintern är oändligt lång så är det ändå inte allt för långt bort innan våren gör entré. Vår betyder fina nyheter på Viasat, Viaplay och TV3. Det blir allt från kunglig glans, spännande drama, vardagliga hjältar och massor av krim. Här har vi listat några av våra favoriter kommande period. I vanlig ordning kan ni besöka vår streamingguide om det är något helt annat ni är ute efter - där hittar ni det mesta.

Box 21 | premiär: 17 januari

Den unga rumänskan Lidia luras till Sverige där hon låses in och prostitueras. I jakten på hämnd sammanflätas hennes öde med polisen Ewert Grens som jagar en farlig kriminell han hatar innerligt.

Innan vi dör | premiär: 7 februari

Innan vi dör är en känsloladdad och oförutsägbar historia om starka familjeband och en brutal maktkamp i den undre världen.  I säsong två är polisen Hanna Svensson och hennes son Christian tillbaka – för att än en gång dras djupt in i en värld av kriminalitet och korruption.

Paradise Hotel | premiär: februari

I vår skruvas temperaturen upp ytterligare när fyra av Paradise Hotels mest omtalade ikoner gör entré, för att presentera säsongens stora överraskning. Vad är kärlek, löften och vänskap värt, när det finns en chans att plocka hem en halv miljon kronor? Det får ni svar på i en av Sveriges mest populära realityprogram.

Barnens drottning | premiär senare i vår

I Barnens drottning får vi komma våra svenska kungligheter betydligt närmre än vi är vana vid. Dokumentärserien följer drottning Silvias arbete med hjärteprojektet Childhood som hon grundade för 20 år sedan. Både drottningen och prinsessan Madeleine har ett djupt engagemang i stiftelsen som arbetar för att förhindra våld och sexuella övergrepp mot barn.

Advokaten | premiär senare i vår

Advokaten var den mest sedda originalserien på Viaplay 2018 – och i vår kommer krimsuccén tillbaka med en andra säsong. Första säsongen slutade på ett minst sagt brutalt sätt och i den nervkittlande fortsättningen är hämnd bara förnamnet. Frank kan inte släppa skulden han känner inför sin roll i Thereses öde och påbörjar en utredning som leder honom djupt ned i ett ruttet, danskt rättssystem.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer