vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Marvelhjältar intar TV-rutan

Victor Bleichner
30 maj, 2013

Det är bekräftat att den amerikanska storsatsningen Agents of the S.H.I.E.L.D även kommer att visas på den här sidan Atlanten då SBS Discovery TV (Kanal 5, 9, TV11, Discovery) har plockat upp de svenska rättigheterna till serien.

http://www.youtube.com/watch?v=T3T-evQZiQo

TV-serien utspelar sig i Marvels superhjälteuniversum där vi får följa agent Phil Coulson från The Avengers och Iron Man när han sätter ihop ett team av specialister som ska skydda vår värld från både yttre och inre hot. Bakom serien står Joss Whedon som tidigare gjort Buffy, The Avengers och Firefly. Jag tycker att trailern ser riktigt lovande ut och är otroligt peppad! Något svenskt releasedatum är inte släppt men jag håller er uppdaterade.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy