vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Mauri Hermundsson blir programledare för ”Idol”

Johannes Räihä
03 apr, 2024

I år fyller TV4:s stora underhållningsprogram Idol 20 år. Det firar kanalen genom att göra flera förändringar i programmet – bland annat med ny programledare, ny jury och dessutom byter man också sändningsdag.

Det sker stora förändringar i TV4:s stora underhållningsprogram Idol just nu. Tidigare i år stod det klart att Kishti Tomita tvingas lämna Idol-juryn, vilket vi skrev om här. Sedan dess har även Alexander Kronlund lämnat programmet. Istället får vi se två nya ansikten i juryn: artisten Peg Parnevik och Ash Pournouri, som tidigare var manager till Avicii.

Men det är inte den enda förändringen som görs inför 20-årsjubileet. Vi får också se en ny programledare. Idag blev det officiellt att Mauri Hermundsson bildar programledarduo tillsammans med den erfarna Pär Lernström. Mauri har gjort sig känd genom sin youtubekanal,

- Det känns kittlande och roligt att få hoppa in i Idol-världen den här våren, särskilt nu när man gör om programmet lite under 20-årsjubileumet. Det är otroligt spännande att få följa unga människor under några av de läskigaste och viktigaste dagarna i deras liv, säger Mauri Hermundsson.

Inte nog med ny jury och ny programledare. Vi får också se en förändring i sändningsdag, då programmet byter från fredag till lördag för första gången någonsin. Det innebär att att alla avsnitt, från premiär till den storslagna finalen, sänds på lördagskvällarna.

Idol har premiär på TV4 under hösten. Vi uppdaterar er så fort vi har ett spikat datum.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy