vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Midsommartips!

Victor Bleichner
20 jun, 2013

Hoppas att ni får en härlig midsommarhelg! Här kommer några TV-tips för er som vill stanna inomhus eller om regnet slår till.

Dumma mej, Lördag, SVT1 15:15

Det kriminella geniet Gru planerar sin största kupp någonsin, att stjäla månen. Han använder sig av tre föräldralösa flickor för att genomföra sin planerar men deras charm visar sig vara hans största hinder. Lagom till att uppföljaren kommer till bio så kommer Dumma mej att visas på SVT1 på lördag.

Säsongsstart: Kommissarie Banks, Lördag, SVT1, 21:00

Den populära kommissarie Banks återvänder i tre nya avsnitt med start på midsommardagen. Varför inte vila ut efter midsommarfirandet med nya mord på den alltid lika våldsamma engelska landsbygden?

Midsommar med Ylva, Fredag, SVT1, 20:00

Ylva Hällen, som är årets högtidsvärd på SVT, firar midsommar på västkustens Orust. Det blir sång, sill och samtal med gästerna Katarina Mazetti, Timo Räisänen, Tomas Andersson Wij och Pernilla Wahlgren.

Säsongsstart: Go OnFredag, TV3, 19:00

Ryan King, en sportprogramledare och radiopersonlighet, återvänder till jobbet efter sin frus tragiska död. Hans chef anser dock att det är för tidigt att arbeta och att Ryan bör söka terapi. Ny komediserie med Matthew Perry känd från vänner.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer