vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Morden i Sandhamn tillbaka med ny säsong i vår

Johannes
Johannes
10 mar, 2023

God nyhet för alla krimfantaster – Morden i Sandhamn är snart tillbaka med ny säsong.

Serien, som är baserad på Viveca Stens populära romaner, har genom åren gått och blivit en favorit hos svenska folket och är en av C Mores mest framgångsrika serier genom tiderna.

I vår är serien tillbaka med en nionde säsong. Med utgångspunkt i Sandhamn utanför Stockholm så tar åklagaren Nora Linde sig an tre nya spännande fall i den förförande vackra skärgårdsmiljön.

− Jag älskar att vi får ta vidare relationerna och historierna i Sandhamns-serien, jag får så mycket engagemang och kärlek för min Nora. Känner mig stolt, säger Alexandra Rapaport.

Förutom Alexandra Rapaport ses även Gustaf HammarstenJonas Malmsjö och Anna Sise bland andra.

− Karaktärerna i Morden i Sandhamn är som kära vänner. Jag ser fram emot att följa deras nya utmaningar i skärgården. Tittarna har en spännande säsong framför sig, säger Viveca Sten.

Serien har säsongspremiär den 3 april på C More, och på TV4 och TV4 Play den 17 april.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy