vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Netflix störst på VOD

Victor Bleichner
20 maj, 2013

Idag släppte MMS Trend & Tema en rapport som kartlade de vanligaste video-on-demand-tjänsterna. Hela 645 000 personer har tillgång till Netflix vilket gör den till den största film- och TV-tjänsten just nu. Medelåldern på den genomsnittliga netflix-användaren ligger på 31 år vilket är yngre än befolkningen i sin helhet. Tätt efter Netflix hittar vi Viaplay och lite längre ner finns Aftonbladet+.

Jag tycker att det är roligt att se hur marknaden verkligen tagit fart efter lanseringen av Netflix. Själv är jag en flitig användare av tjänsten och visst kan man klaga på utbudet men man får ändå en hel del för pengarna. Framförallt är det bekvämt, man får en stabil och problemfri uppspelning, ett brett utbud och allt synkas utan problem från min dator till min mobil och spelkonsol, till och med min Blu-ray spelare kan köra netflix. Viaplay är ett bra alternativ till netflix, jag har haft lite mer tekniskt strul med tjänsten men de kan verkligen konkurrera när det gäller utbud så jag förstår varför de ligger hack i häl på netflix. Använder ni någon vod-tjänst?

(Källa: MMS Trend & Tema 2013:1)

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer