vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ny thrillerserie till TV3 i höst

Victor Bleichner
11 jun, 2013

Den amerikanska thrillerserien The Blacklist kommer att visas på TV3 till hösten. Serien följer hur Raymond Reddington, en av FBI:s mest eftersökta brottslingar, plötsligt ger upp och överlämnar sig själv till myndigheterna där han erbjuder sig att fånga några av den undre världens främsta brottslingar. Men han har ett krav, han kommer endast att samarbeta med den nyutexaminerade FBI-agenten Elizabeth Keene.

Jag är optimistisk, det känns inte som det mest originella serien där ute men pilot-avsnittet har fått ett varmt mottagande på andra sidan atlanten. Vad tycker ni? Kolla in trailern här:

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer