vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Robin Williams funnen död

Victor Bleichner
12 aug, 2014

Oscarsvinnaren och skådespelaren Robin Williams har hittats död i sitt hem efter vad som tros vara ett självmord enligt polis och närstående. Han blev 63 år gammal.

Han har tidigare kämpat mot depression och missbruk och skrevs nyligen in på rehab enligt Variety.

Robin Williams startade sin karriär under 70-talet men fick sitt stora genombrott under 80-talet med de hyllade filmerna Good Morning Vietnam, Döda poeters sällskap och The Fisher King som alla ledde till Oscarsnomineringar.

Han fick dock sin Oscar  för bästa biroll några år senare med filmen Good Will Hunting där han spelar mot Matt Damon och Ben Affleck.

För min del är det dock två filmer från min barndom jag kommer att minnas honom speciellt för; Jumanji och Hook. De är kanske inte några kritikerfavoriter men jag såg de filmerna otaliga gånger och de kommer alltid vara nostalgiska för min del.

Hur kommer ni minnas Robin Williams?

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy