vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sci-fi serie signerad Stephen King till Kanal 5 i höst

Victor Bleichner
17 jun, 2013

Kanal 5 har köpt in science fiction-serien Under the Dome som är baserad på Stephen Kings roman med samma namn. Serien följer invånarna i den lilla staden Chester's Mill som med en kupol plötsligt och oförklarligt skärmas av från omvärlden. Vi får följa en grupp människor som försöker ta sig ut, samtidigt som de kämpar mot den växande paniken och skräcken från de andra invånarna.

Serien har ännu inte fått någon premiär i USA men är mycket efterlängtad då den bland annat vann priset för "most exciting new series" vid Critic's Choice Television Awards. Jag är grymt peppad och ni kan kolla in trailern själva här nedan:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f_Y5YeYrqUk[/youtube]

<!--more-->Det är roligt att se hur de nya amerikanska serierna allt snabbare tar sig över Atlanten. Det här blir den tredje av höstens nya serier som är bekräftad för svensk TV tillsammans med The Blacklist och Agents of the S.H.I.E.L.D och jag håller tummarna för att den inte blir den sista.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy