vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Scorsese regisserar tv-adaptionen av Shutter Island

Victor Bleichner
01 sep, 2014

Martin Scorsese (Goodfellas, The Departed, The Wolf of Wall Street) kommer att ta sig an tv-adaptionen av thrillern Shutter Island som han själv regisserade 2010. Bakom projektet står både HBO och Paramount.

Serien, som fått det preliminära namnet Ashcliffe, kommer att ta plats innan thrillern med Leonardo DiCaprio. Lite är sagt om handlingen men vi ska få bekanta oss med mentalsjukhusets historia och grundare.

Scorsese kommer också att återförenas med författaren Dennis Lehane, som skrev boken som låg till grund för Shutter Island. Lehane har även skrivit böckerna Mystic Island och Gone Baby Gone som blivit filmatiserade.

Det här betyder också att Scorsese gör sällskap med en rad andra regissörer och skådespelare som gjort inhopp i tv-branschen som fått betydligt större prestige på senare år.

Vill ni återbesöka Shutter Island?

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy