vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Se nya bilderna från ”Avatar 2”

Johannes Räihä
08 jan, 2020

År 2009 gjorde James Camerons sci fi-äventyr Avatar dundersuccé. Uppföljaren har däremot dröjt, men nästa år sägs Avatar 2 ha premiär. Nu finns så kallade konceptbilder från filmen.

Redan 2014 var uppföljaren planerad att ha premiär, men regissören James Cameron valde att skjuta upp det eftersom han ansåg att tekniken han ville använda var tvungen att utvecklas än mer. Men till nästa år 2021 så planeras Avatar 2 äntligen ha sin premiär. I veckan släppte det officiella Avatar-twitterkontot fyra konceptbilder från den kommande filmen.

I Avatar 2 kommer vi få se hela kärnan av skådespelarna dyka upp igen, det vill säga Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver och Stephen Lang. Dessutom får vi se Oona Chaplin medverka, som vi känner igen från Game of Thrones i rollen som Talisa Maegyr samt Cliff Curtis från Fear the Walking Dead.

Det är mycket litet kring handlingen i uppföljaren som är officiell. Men klart är att vi återvänder till Pandora. Men denna gången kommer tittaren följa med bortom skogen, ner i sjöar och vidare till vulkanliknande miljöer. Det sägs att den ofullständiga teknik som tvingade filmen att skjutas upp 2014 nu är utvecklad och användes för att filma spektakulära undervattensscener i uppföljaren.

Officiellt är också att Avatar 2 kommer följas av en ny uppföljare vartannat år framöver. Så vi kommer få se inte bara Avatar 2, utan också avatar 3 och 4, för att sedan avsluta med Avatar 5 år 2027.

"Avatar 2" har premiär den 21 december 2021. Fram tills dess får ni helt enkelt nöja er med att se första filmen och det kan ni göra här.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer