vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Seriefrossa i april: här är premiärerna att hålla koll på

Johannes Räihä
13 apr, 2024

Vi tog en titt i vår premiärkalender för att se vilka titlar vi kommer få njuta av närmsta veckorna. En sak är säker: det vankas seriefrossa i april. Oavsett om du är sugen på spännande thrillers, hjärtevärmande komedier eller dejtingprogram så kan vi garantera att det kommer finnas något för dig. Här är seriepremiärerna att hålla koll på i april månad.

Ripley – 4 april

Många av er har säkert sett The Talented Mr. Ripley från 1999. Nu är det dags för serien att ha premiär – den här gången går den under titeln Ripley. I huvudrollen får vi se Andrew Scott spela Tom Ripley, som lever ett guldkantat liv i Italien, samtidigt som befinner sig i en ständig katt-och-råtta-lek med polisen. Finns att streama nedanför.

Sugar – 5 april

En gåtfull privatdetektiv kämpar med sina personliga demoner när han utreder försvinnandet av en Hollywood-producents älskade barnbarn. Vi får se Colin Farrell i rollen som John Sugar, missa inte – premiär 5 april.

I april återvänder SVT:s stora dejtingsuccé Gift vid första ögonkastet, där man firar 10-årsjubileum. Återigen så matchas främlingar ihop av experter och får inte träffa varandra förrän på altaret. Därefter väntar flera veckors dejting, där paren ska se om det blir skilsmässa eller om man väljer att fortsätta vara gifta.

Midtsommernatt – 11 april

Norsk-svensk miniserie: Midtsommernatt. Precis som titeln skvallrar om så utspelar sig filmen under midsommarafton, där vi får se hur Carina samlar sin familj för en traditionell svensk midsommar. Men den lyckliga tillställningen går snett när gamla hemligheter kommer fram i ljuset. I rollerna ser vi bland andra Pernilla August och Dennis Storhøi.

Franklin – 12 april

I det biografiska dramat Franklin så porträtteras Benjamin Franklins liv. Amerikas landsfader och grundare begav sig som 70-åring till på ett hemligt uppdrag med målet att bygga allians mellan Frankrike och USA, där självständigheten stod på spel.

Allt och Eva – 21 april

I den nya svenska dramaserien Allt och Eva får vi se stjärnan Tuva Novotny i huvudrollen. Vi möter Eva som inte tror på kärlek. Hon har däremot bestämt sig för att skaffa barn på egen hand och åker till Köpenhamn för att få donerad sperma och väljer en öppen donator, Mads, som verkar perfekt. Premiär 21 april

The Jinx: Part Two – 22 april

True crime-dokumentären The Jinx chockade en hel värld vid sin premiär 2015 och har sedan dess blivit kultförklarad i sin genre. Historien kretsar kring den extremt förmögna Robert Durst och flera olösta försvinnanden under årens lopp – däribland hans fru, som försvann 1982. Nu, nästan 9 år efter sin premiär, kommer alltså en uppföljande säsong där vi får ta del av nytt material, nya intervjuer och avslöjanden. Premiär på HBO Max 22 april.

I dina händer – 24 april

I Malin Persson Giolitos spänningsdrama I dina händer följer vi de unga vännerna Dogge och Billy, som dras in i ett lokalt kriminellt gäng. Och den våldsamma världen ska visa sig vara omöjlig att värja sig mot för några i deras ålder. Premiär på Netflix den 24 april.

I vår streamingguide hittar du tusentals filmer och serier för alla humör – så besök gärna den här!

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy