vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Snart premiär för ”This is Benjamin Ingrosso” – se trailer här

Johannes Räihä
15 maj, 2024

Benjamin Ingrosso är en av Sveriges mest folkkära artister just nu – snart är det premiär för dokumentären This Is Benjamin Ingrosso. Nu kan du se trailern inför premiären.

I den nya dokumentärserien får tittarna ta del av en Benjamin vi inte tidigare sett. This is Benjamin Ingrosso är ett intimt porträtt av en ung artist på resan mot sin barndomsdröm, att bli en internationell stjärna.

- Det här är ett nytt kapitel av mitt liv både som artist och som person och i den här dokumentären kommer man få se andra sidor av mig och följa mig på en mer personlig och nära nivå än tidigare. Det känns spännande att få blicka tillbaka tillsammans och även visa början av en, för mig, ny och outforskad resa säger Benjamin Ingrosso.   

Dokumentärserien är skapad av två av Benjamins bästa vänner: Jacob Rangnitt (regissör) och Oskar Fagerström (producent) som genom sin personliga relation har skapat en helt unik dokumentär där tittaren får ta del av en Benjamin Ingrosso vi inte tidigare har sett.   

This is Benjamin Ingrosso är första delen i dokumentärserien och har premiär på Max den 21 maj.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy