vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sopranosstjärnan James Gandolfini död

Victor Bleichner
20 jun, 2013

James Gandolfini, mest känd för sin oförglömliga roll som Tony Soprano, har avlidit. Orsaken till hans död tros ha varit en hjärtattack som drabbat honom under en resa i Italien. Han blev 51 år gammal.

Sopranos blev precis utsedd till den bästa serien någonsin av amerikanska manusförfattare och han har även haft roller i filmer som Zero Dark Thirty, Where the Wild Things Are och The Man Who Wasn't There

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer