vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Spielberg tar sig an Halo

Victor Bleichner
22 maj, 2013

Igår så höll Microsoft en presskonferens där de presenterade sin nya spelkonsol Xbox One. Så, vad har det här med TV att göra? Mer än vad man kan tro, då de satsade stort på TV. Snabba övergångar mellan spel, film och TV med röststyrning och handgester var några av de saker som nämndes under konferensen. Det återstår att se om dessa funktioner kommer ta sig över till Sverige återstår men jag ställer mig tveksam till det med tanke på att vi i Sverige bara har en bråkdel av de tjänster som finns tillgängliga i USA på dagens konsoler.

Det som gjorde mig mest förvånad var att spelserien Halo kommer att få en TV-serie producerad av ingen mindre än Steven Spielberg. Produktionen är i ett tidigt skede men jag tycker att det verkar lovande. Halo utspelar sig i ett spännande och expansivt science-fiction universum som är en perfekt plats för en storslagen TV-serie. Det kommer antagligen dröja ett bra tag innan vi hör mer om det här men jag är redan peppad.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer