vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Trailer – se första klippen från efterlängtade ”The Last of Us”

Johannes
Johannes
03 okt, 2022

I tv-spelskretsar är apokalyptiska The Last of Us redan kultförklarat. Nu blir spelet till tv-serie – och en första trailer får se dagens ljus.

För de som inte känner till The Last of Us krävs kanske en liten summering. Spelet, som hade premiär 2013, utspelar sig i en närstående framtid där ett virus har förvandlat hela USA till en apokalyptisk zombiezon. En av de få som lyckats överleva är Joel, som får i uppdrag att skydda och transportera en flicka vid namn Ellie till en annan stad. Varför? Jo, för att det visat sig att hon är immun mot viruset och kan vara nyckeln för att ta fram ett vaccin. Men vägen dit är full av både zombies och andra överlevare – som är fientligt sinnade.

Nu är alltså serien på gång, där vi i huvudrollerna får se Pedro Pascal som Joel (tidigare har vi sett honom i allt från Narcos till Game of Thrones) och Bella Ramsey som Ellie – som även hon haft en roll i Game of Thrones.

Här är den första trailern som landade förra veckan. Premiärdatum är inte spikat, däremot har HBO gått ut med att det kommer ske någon gång under 2023. Så ni får hålla ut ett litet tag till! Vad tror ni?

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy