vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

TV-tips: 3 måsten att se på tv i helgen

Johannes Räihä
12 apr, 2024

Helgen närmar sig med stormsteg. Så vad har vi att se fram emot på tv? En hel del visar det sig. Med allt från spännande final i ett av SVT:s mest omtyckta program till stekhett svenskmöte i Premier League. Här är 3 TV-tips från oss på tv.nu.

En av SVT:s största succéer Mästarnas mästare går mot sitt slut – för den här säsongen. Årets mästare ska koras, men frågan är vem det blir? I finalen ser vi äventyraren Johanna Davidsson, skidåkaren Anja Pärson, fd. landslagsspelaren Sebastian Larsson och brottaren Jimmy Samuelsson. Missa inte det – söndag, 20.00.

Det vankas svenskmöte i Premier League, då två av våra största fotbollsstjärnor möts: Alexander Isak i Newcastle och Dejan Kulusevski i Tottenham. Båda lagen kommer från varsin trepoängare och det kommer garanterat bli en underhållande match. Missa inte det – sänds på V Sport Premium och Viaplay på lördag. Avspark 13.30.

Om du är en nattuggla så finns det ett givet val för dig på lördag 00.40, natten mot söndag. Då sänds nämligen Denis Villeneuves storslagna film Dune på Kanal 5. lHistorien kretsar kring den unga och begåvade Paul Atreides. Han tvingas att bege sig till den ogästvänliga planeten Arrakis för att försvara sin familj och sitt folk. Det är bombastiskt och påkostat och helt klart en film du bör se.

Som alltid så hittar du alla tv-sändningar i vår tablå. Där kan du enkelt filtrera på både film och serier om så önskas. Du hittar tablån här.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy