vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Veckans mest sedda program

Victor Bleichner
06 maj, 2013

Det var många av oss som följde Tre kronor under de första matcherna i Hockey-VM och det var härligt att vi lyckades ro hem några vinster också!

Mästarnas mästare tog ändå guldplatsen bland veckans program följt av Let's Dance och Hockey-VM. Humorgalan hamnade på en 20:e plats och Eurovision har börjat dra in över TV-landskapet då inför-programmet knep en 26:e plats.

Själv tycker jag att det är tråkigt att se de gamla beprövade koncepten dominera listan när andra program, som premiären för den nya kriminalserien Copper, bara får en bråkdel av tittarna. Hannibal har också blivit flyttad på grund av svikande tittarsiffror och återkommer inte förrän den 17:e juni (på en ny, senare, tid). Vad tycker ni, har ni också tröttnat på att se samma program som dominerar i rutan?

Ratings v.19

(Källa: MMS)

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer