vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Viaplay tecknar exklusivt avtal med Disney

Victor Bleichner
25 aug, 2014

I höst satsar Viaplay på sitt familjevänliga utbud genom att knyta ett avtal som ger streamingtjänsten exklusiva distributionsrättigheter till flera av Disneys filmer.

Några titlar som nämns är de äldre klassikerna Askungen och Robin Hood samt några av de nyare titlarna från Pixar som Bilar, Monsters Inc. och Toy Story.

Rättigheterna täcker inte heller bara animerad film utan även live action-filmer som Alice i Underlandet och 101 Dalmatiner.

- Viaplay är för hela familjen och vi är väldigt glada för att bli den unika destinationen för de populära Disney filmerna som vi alla älskar, säger Rikard Steiber, VD på Viaplay och Chief Digital Officer MTG.

Vilka titlar saknar ni allra mest på streaming-tjänsterna?

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy