vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Young Royals snart tillbaka – se fyra första minuterna redan nu

Johannes
Johannes
06 okt, 2022

Överklassdramat Young Royals har blivit en stor tittarsuccé. Snart återvänder serien – men redan nu bjuder Netflix på seriens första fyra minuter.

Det svenska överklassdramat Young Royals  utspelar sig på den fiktiva internatskolan Hillerska, där Huvudpersonen – Prins Wilhelm – tvingas gå. Men det ska visa sig att det inte blir det lättaste när man vill följa sitt hjärta. Serien blev kritikerrosad under sin första säsong och i november har Netflix annonserat att vi får se mer av skolan, prinsen och dramat Young Royals.

Den första säsongen förvandlade huvudrollsinnehavaren Edvin Ryding till en världsstjärna över en natt. Kommande säsong tar vid där den förra slutade – där prins Vilhelm är beredd att bränna ner allt till grunden. För vinterlovet är över och han återvänder till internatet, där han bestämt sig för att hämnas på sin kusin Malte för att han läckte sexvideon.

Här är de fyra första minuterna. Sätt dig ner och njut!

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy