vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Zlatan gör skådisdebut – se första trailern

Johannes
Johannes
27 sep, 2022

Zlatan tar klivet in i filmbranschen. Nu kan du se första bilderna på stjärnan i den kommande storfilmen.

Astérix & Obélix & The Middle Kingdom. Så heter alltså filmen som blir Zlatans första. I den kommer han spela karaktären Caius Antivirus och enligt regissören Guillaume Canet så letade man efter en skådis med både personlighet och arrogans – så det låter helt klart som att Zlatan är som klippt och skuren för rollen.

Fotbollsstjärnan är inte den första sportprofilen som är med i en Asterix & Obelix-film. Redan 2008 var både fotbollsspelaren  Zinedine Zidane, formel 1-föraren Michael Schumacher och basketstjärnan Tony Parker med i Asterix vid de olympiska spelen.

Utöver Zlatan så får vi se andra välkända ansikten i filmen, däribland Marion Cotillard, Guillaume Canet (som också regisserar filmen) och Vincent Cassel.

Det är oklart när filmen får Sverigepremiär, men den går ut på bio den 1 februari 2023 i Frankrike.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy