vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

5 starka filmtips – skrivna av en AI-robot

Johannes Räihä
26 jul, 2023

Senaste tiden har snacket om AI gått varmt världen över. Alltså en intelligent robot som kan generera fram allt från unika foton, egna texter – till och med konst. Framtiden är här, menar många. Vi på tv.nu bestämde oss för att testa detta. Vi bad AI:n att plocka fram fem filmtips, där vi genremässigt ville ha en actionfilm, ett drama, en kriminalare, en komedi och en sci-fi-film samt en ingress. Så här blev resultatet:

Här är fem filmtips inom olika genrer som kommer att tillfredsställa din filmsmak. Oavsett om du är sugen på spännande action, kniviga kriminalhistorier, berörande drama, skrattframkallande komedier eller fascinerande sci-fi-äventyr, så har jag valt ut filmer som garanterat kommer att underhålla dig. Ta en paus från verkligheten och följ med på en resa genom dessa filmer som erbjuder en mix av spänning, intriger, känslor och fantastiska världar.

John Wick – action

Följ den legendariske yrkesmördaren John Wick när han ger sig ut på en våldsam och hämndlysten jakt efter de som har förstört hans tillvaro. Med fantastisk action, imponerande stunts och en karismatisk Keanu Reeves i huvudrollen levererar "John Wick" adrenalinkickar och intensitet från början till slut.

Gone Girl – kriminalare

När Nick Dunne blir huvudmisstänkt i sin frus försvinnande, avslöjas en katt-och-råtta-lek där ingenting är vad det verkar vara. Denna psykologiska thriller, baserad på Gillian Flynns bästsäljande roman, håller dig på tårna med sina otäcka vändningar, briljanta skådespelarprestationer och en intrig som tätar sig i en komplex pusselbit.

Inspirerad av en sann historia följer filmen Chris Gardner, en kämpande försäljare som kämpar mot motgångar för att ge sin son en bättre framtid. Med en gripande berättelse, känslosamma ögonblick och en lysande Will Smith i huvudrollen, berör "The Pursuit of Happyness" hjärtat och påminner oss om kraften av uthållighet och hopp.

Superbad – komedi

Följ två osannolika bästa vänner på deras sista galna äventyr innan de tar farväl av gymnasiet. Med en hysteriskt rolig och känslosam berättelse, skarpa dialoger och minnesvärda karaktärer, inklusive Jonah Hill och Michael Cera, är "Superbad" en komedi som fångar den knasiga och oförglömliga erfarenheten av att vara ung och osäker.

Inception – sci-fi

I en värld där idéer kan stjälas genom drömmar, tar en begåvad tjuv på sig en sista farlig uppdrag: att plantera en idé istället för att stjäla den. Med Christopher Nolans regi, en komplex och djuplodande berättelse och enastående visuella effekter, tar "Inception" med oss på en surrealistisk resa genom drömmarnas labyrint.

Dessa filmer är sevärda på grund av deras unika berättelser, enastående skådespelarprestationer och förmågan att transportera oss till olika världar och känslomässiga upplevelser. Ta en paus från vardagen och låt dessa filmer underhålla och engagera dig på bästa möjliga sätt.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer