vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

6 grymma serier och filmer du kanske missade i oktober

Johannes Räihä
31 okt, 2023

Oktober är över. Bakom oss har vi massa grymma serier som du kanske missade. Därför tänkte vi lista höjdpunkterna – där det utlovas allt från franska gentlemannatjuven Lupin till hyllat kriminaldrama.

I Netflix populära Lupin följer vi en gentlemannatjuv som under hela sitt liv förbättrat och förfinat på sina färdigheter, där allt ställs på sin spets när han bestämmer sig för att stjäla ett diamanthalsband för att utkräva rättvisa å sin pappas vägnar. Men kuppen tar en vändning ingen är beredd på. 

Den nya dramaserien Lessons in Chemistry utspelar sig på 1960-talet, där en kvinna får sparken från sitt eget forskningslabb. För att vända avskedandet till något positivt tar hon chansen att bli stjärnan i ett nytt matlagningsprogram på tv, där hon lyckas väva in sina kunskaper om kemi. Det i kombination med en stark karisma och starka åsikter blir hon en stor förebild för landets kvinnor.

Många av er kommer säkert ihåg Netflix stora dokumentärsnackis Tindersvindlaren, som blev en internationell succé. Nu är det dags för en svensk version, där en grupp kvinnor berättar sin historia om hur en och samma man lyckades manipulera och lura av dem alla deras pengar.

I den svenska skräckkomedin Konferensen får vi se hur en grupp kommunanställda deltar i en konferens med fokus på teambuilding. Konferensen förvandlas snart till en mardröm när rykten om korruption börjar sprida sig och påverka arbetsmiljön. Samtidigt börjar en mystisk figur jaga och döda deltagarna, en efter en. Svensk underhållande skräck!

Man kan utan överdrift kalla Estoniakatastrofen för en nationell tragedi som skakade om Sverige i grunden. Den 15 oktober var det premiär för en dramatisering där katastrofen hamnar i historiens mittpunkt, där den skildras ur flera karaktärers perspektiv – från räddningsarbetare till anhöriga.

Chris Evans och Emily Blunt teamar upp i det nya krimdramat Pain Hustlers, som har premiär idag. Historien kretsar kring en ensamstående mamma som tar jobb på ett läkemedelsbolag på dekis, lyckas vända bolagets trend uppåt, vilket inte enbart medför att hon tjänar enorma summor pengar – utan också att hon dras in i ett kriminell konspiration. Perfekt film en såsig helgdag när du bara vill ha något trevligt att slökolla på. 

På tv.nu kan du alltid hitta ännu mer att streama. Det finns en otroligt smidig funktion där du kan filtrera fram filmer och serier baserat på exempelvis årtal, genre, IMDb-betyg och mycket annat. Ta dig en titt här!

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer