vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Bästa serierna på TV4 Play – våra favoriter

Johannes Räihä
26 feb, 2024

Artikeln innehåller annonslänkar.

TV4 Play är visserligen ingen ny streamingtjänst, däremot så finns det massvis med nytt och sevärt material efter att C More flyttades ihop med TV4 i augusti månad 2023. Även om det är ett tag sen nu så förstår vi att det kan vara svårt att veta vad man ska titta på på TV4 Play.

Så vi på tv.nu tycker det är på sin plats att vi tipsar om våra favoritserier på TV4 Play just nu – där det blir allt från svensk thriller till amerikanskt cowboydrama. Precis som alltid så guidar vi på tv.nu dig rätt – både inom TV och streaming. Vill du ta del av ännu fler tips hittar du alla våra artiklar här.

Precis som titeln skvallrar om så är det ett kungligt drama vi har att göra med här. I The Spanish Princess så följer vi Katarina av Aragonionen och hennes kamp för att ta över tronen när hennes man, den engelska kronprinsen Arthur, dör.

Jan Guillous klassiska succéroman Ondskan blir till en sex avsnitt lång serie på TV4. Handlingen kretsar kring 16-årige Erik som är van vid våld, både i hemmet och på skolgården. När han relegeras från skolan i Stockholm på grund av sitt våldsamma beteende, förflyttas han till internatskolan Stjernsberg. Där visar sig våldet vara värre än hemma.

Vad sägs om ett danskt kriminaldrama? I serien så får journalisten Nora Sand tips om ett mystiskt gammalt fall, mitt uppe i en jobbmässig kris. Kan hon vara ett scoop på spåren? Spänning och mysterium i en perfekt kombo – missa inte.

Gratis månad på TV4 Play+
Just nu kan du lösa in en värdekod och få en månad TV4 Play+ gratis (ord.pris 59 kr/mån). Prenumerationen kan sägas upp när som helst. Använd koden PSTVPLUS för att lösa in din gratismånad.
ANNONS: Få gratis månad på TV4 Play+

Svensk dramathriller som är fritt baserad på de övergrepp som förekom på ett välkänt ridcenter under 90-talet. I Nattryttarna får vi följa flera kvinnor med olika relationer till mannen som senare ska dömas för sexualbrott. Jonas Karlsson gör huvudrollen som ridläraren Tommy och Hanna Ardéhn (Störst av allt) spelar Tommys äldsta dotter.

Det är 1920-tal i Birmingham och gangsterfamiljen Shelby, ökända för sin grymhet och brutalitet, vill ta sig uppåt i hierarkin och nå framgång. För att nå dit så är familjen, med Tommy Shelby i spetsen, beredda att göra vad som helst.

I den nya svenska dramaserien Fejkpatient följer vi Albin – en ung man med skådespelarambitioner som extrajobbar som låtsaspatient på ett sjukhus. Men när han en dag får reda på att han är sjuk på riktigt vänds hands värld upp och ner fullkomligt.

Nästan 30 år efter filmsuccén Dansar med Vargar tar Oscarsvinnaren Kevin Costner åter på sig cowboyhatten, men nu i ett samtidsdrama som liknats vid en modern blandning av Dallas och Sopranos. Serien utspelar sig i natursköna Montana och följer den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton och deras kamp för att behålla kontrollen över sitt land och sina tillgångar. Tidigare i år kom nyheten att serien kommer läggas ned, eftersom Kevin Costner har samarbetsproblem med seriens skapare. Mer finns att läsa här.

Kapningen är en fristående uppföljare till Sthlm Rekviem. Där återförenas Fredrika Bergman och Alex Recht i en kamp mot klockan för att rädda Alex son som befinner sig ombord på ett kapat flygplan. I rollerna ser vi bland annat Liv MjönesAdam Lundgren och Jonas Karlsson – en riktig stjärntrio.

Stjärnspäckad spin-off på den klassiska 90-talsfilmen Vuxna människor. I denna moderna dramakomedi möter vi 30-åriga Mathilda som brottas med växande panik över vuxenlivets bleka tillvaro när hennes kille plötsligt friar. I rollerna syns bland andra Carla SehnDavid Dencik och Rakel Wärmlander.

Maria Wern har genom åren gått och blivit en oerhört uppskattad filmserie – och nu är den tillbaka med nya avsnitt. Den nya säsongen bjuder på fyra nya rafflande fall och livet bjuder på utmaningar, både privat och arbetsmässigt.

Glöm inte att skapa konto på tv.nu. Då kan du spara de kanaler och streamingtjänster du vill ska dyka upp på din startsida – och göra filtreringar bara på dessa i vår streamingguide.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy