vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Då återvänder ”Euphoria” med ny säsong – se trailer redan nu

Johannes
Johannes
25 nov, 2021

År 2019 hade det Emmybelönade HBO-dramat Euphoria premiär. I början av nästa år återvänder serien med en helt ny säsong.

Euphoria följer vi en grupp av gymnasieelever som försöker navigera genom livet och alla dess hinder. Ungdomar som strävar efter att hitta sånt som gör livet meningsfullt. Kortfattat så är det en mix av allt från sex, vänskap, droger, sociala medier och identitet. En smärtsam men sinnrik generationsskildring.

Serien fick ett varmt mottagande under första säsongen, både av tittare och av filmkritiker. Bland annat så belönades den med tre priser på den prestigefyllda Emmygalan, där huvudrollsinnehavaren Zendaya vann i kategorin Bästa kvinnliga huvudroll.

Nu närmar sig alltså den uppföljande andra säsongen. Första avsnittet sänds den 9 januari 2022, så det blir en bra start på det nya året med andra ord. Fram tills dess kan ni streama första säsongen och de två specialavsnitt som hade premiär förra året här.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy