vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Då återvänder ”The Handmaid’s Tale” – se första bilderna

Johannes
Johannes
22 jun, 2022

Kritikerrosade The Handmaid's Tale kommer tillbaka med en femte säsong efter sommaren. Nu finns de första bilderna att beskåda.

Margaret Atwoods dystopiska drama har vi under fyra säsonger fått följa huvudkaraktären June Osbornes kamp för frihet. I den fiktiva staten Gilead, forna USA, råder totalitarism. De fåtal kvinnor som fortfarande har kvar förmågan att bli gravida blir förslavade i de styrandes familjer. Men det finns ett motstånd – och det har växt sig allt starkare för varje säsosong. I höst är det dags för den femte säsongen.

I den får vi se hur mordet på kommendör Waterford får konsekvenser samtidigt som June kämpar för att få tillbaka sin identitet och sitt mål. Serena, nu änka, försöker stärka sin profil i Toronto, när Gileads inflytande kommer allt närmare inpå Kanada. Kommendör Lawrence försöker tillsammans med Nick och tant Lydia reformera Gilead och öka sin makt.

I ledande roller ser vi återigen Elisabeth Moss, men även Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella med flera.

The Handmaid's Tale, säsong 5, har premiär på HBO Max den 15 september.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy