vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Gratis och grymt bra: 7 filmer att se kostnadsfritt

Johannes Räihä
02 jun, 2024

Gratis är gott, sägs det. Det stämmer förstås även när det gäller film. Tur är väl då att det finns många kritikerrosade och sevärda filmer där ute som man kan streama helt kostnadsfritt. Men det är inte lätt att navigera sig i detta hav av filmtitlar. Vilken är värd att se? Vilken borde man skippa? Vi på tv.nu har valt ut våra favoriter just nu – så att du slipper krångla. Här är ett par filmer du kan streama kostnadsfritt just nu.

Million Dollar Baby – SVT Play

I Clint Eastwood-regisserade Million Dollar Baby får vi se Hilary Swank i huvudrollen som en talangfull boxare som har både viljan och begåvningen att bli nummer ett. Men hon saknar någon som tror på henne. Men när hon stöter på den rutinerade boxningstränaren Frankie inser hon att han kan vara nyckeln till framgång – men han låter sig inte övertygas så lätt.

Parasit – Cineasterna

Det sydkoreanska psykologiska dramat Parasit handlar om Ki-Woo och hans arbetslösa familj som inte har några pengar. De ljuger för att lura till sig jobb hemma hos den extremt rika familjen Park. Men lögnerna blir allt fler och det dröjer inte länge innan situationen är helt utom kontroll. Parasit blev den stora vinnaren på Oscarsgalan under 2020 med 6 nomineringar varav 4 ledde till en Oscarsstatyett.

Honest Thief – Pluto TV

Liam Neeson är väl mer eller mindre ansiktet utåt för actiongenren just nu. I Honest Thief spelar han bankrånaren Tom Carter, som gäckat polisen länge. När han plötsligt träffar kvinnan i sitt liv tar han beslutet att lämna över sig själv och alla stulna miljoner till polisen – för att förhandla till sig kortare strafftid. Men Tom inser snart att polisen är mer korrupt än han själv, och för att rentvå sitt namn måste han slå tillbaka.

Charter – SVT Play

Amanda Kernells kritikerrosade drama Charter rekommenderas varmt. Filmen kretsar kring den separerade tvåbarnsmamman Alice som insett att hon kommer att förlora vårdnaden om sina två barn. I ett sista försök att vinna dem tillbaka beslutar hon sig självsvåldigt för att hämta dem hos sin pappa och föra bort dem till ett charterparadis på Kanarieöarna.

I denna verklighetsbaserade spionthriller följer vi den professionella basebollspelaren Moe Berg, som blir spion under andra världskriget. Bergs uppgift var att gå in bakom fiendens linjer i Europa för att mörda nazisternas ledande atomvetenskapsman, innan tyskarna utvecklade en atombomb. I denna katt-och-råtta-lek var Berg tvungen att förlita sig på sin uppfinningsrikedom - medan världens öde stod på spel.

Jungle – Pluto TV

Ett kompisgäng ansluter sig till en guide som övertygar vännerna att följa med på en vandringstur i den Bolivianska, täta djungeln för att finna en by med urinvånare. Männen upptäcker snart att djungeln är en tuff miljö att vistas i och händelseförloppet spinner snabbt bortom deras kontroll. Filmen är baserad på den sanna historien om äventyraren Yossi Ghingsberg. I huvudrollen ser vi Daniel Radcliffe, som många känner igen från Harry Potter-filmerna.

The Imitation Game – SVT Play

Med Benedict Cumberbatch i huvudrollen gör vi ett hopp tillbaka till strax före andra världskriget. Där får vi se den extremt genialiska matematikern Alan Turing bli en del av den brittiska underrättelsetjänsten, där hans kunskaper används för att rädda miljontals liv. Samtidigt som världen står i brand så går Alan också en privat kamp, med en djupt bevarad hemlighet.

Vill du hitta ännu fler filmer? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer