vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Månadens femma – från kärlek till drama

Johannes Räihä
20 apr, 2023

Månadens femma är tillbaka! Återigen vill vi på tv.nu servera er en handfull stabila streamngtips. Fem tips, fem genrer, fem nyheter från senaste tiden. Idag har vi hittat allt från känslosam dokumentär till kritikerrosad mörk komedi. Förhoppningsvis något för alla smaker!

Dokumentär – Finding Michael

I Disney+ nya dokumentär Finding Michael så lämnar 33-åriga Spencer Matthews familjelivet i England och reser till Mount Everest för att hitta sin storebror som omkom och försvann på berget för drygt 20 år sedan. Med sig på resan har han en av världens bästa bergsbestigare vid sin sida – Nims Purja.

Sci-fi/skräck – Nope

Regissören Jordan Peele har senaste åren gjort stor succé med flera av sina filmer, där vi hittar både Get Out och Us. Mitt speciella sätt att mixa skräck och samhällskritik har han tagit världen med storm. Under april månad var det premiär för hans nyaste rulle – Nope. Filmen i sig kretsar kring ett par arbetare på en hästranch som snubblar över mystiska krafter som tycks påverka både människor och djur. En sci-fi-skräckis!

SVT:s stora dejtingsuccé Gift vid första ögonkastet återvände nyligen för en nionde säsong. Återigen så matchas främlingar ihop av experter och får inte träffa varandra förrän på altaret. Därefter väntar flera veckors dejting, där paren ska se om det blir skilsmässa eller om man väljer att fortsätta vara gifta.

Drama – Beef

I centrum av den här dramakomedin hittar vi två för varandra okända personer – Amy Lau och Danny Cho, vars liv förändras efter en trafikolycka. Incidenten lyckas på något sätt bita sig fast i de båda huvudpersonernas medvetande och upptar mer och mer av deras vakna tid.

Mörk komedi – Succession

I slutet av mars återvände den omtalade Succession för sin fjärde säsong. Intrigerna och maktkamperna i den skruvade, korrupta och svinrika familjen fortsätter även i de nya avsnitten förstås. Det är den allra sista säsongen av den kritikerrosade serien och spänningen är total!

Vill ni få fler tips från oss på redaktionen så kommer vi flera gånger i veckan ut med listor på våra favoritserier, nyheter, trailer och mycket annat. Kika här!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer