vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Netflix gör serie om Spotify – se trailer här

Johannes
Johannes
15 sep, 2022

Musikbranschen har sedan början av 2000-talet genomgått en revolution. Några av nyckelfigurerna till förändringen i hur vi lyssnar på musik är grundarna av Spotify. Nu gör Netflix en miniserie om deras berättelse – som går under titeln The Playlist.

Serien kretsar kring den unga svenska tech-entreprenören Daniel Ek och hans samarbetspartners, som revolutionerade en hel industri genom att erbjuda gratis och laglig streaming av musik över hela världen. Det är en berättelse om hur stark övertygelse, envishet, vilja och stora drömmar kan utmana status quo och hur musik konsumeras.

Några av rollinnehavarna är Edvin Endre, Ulf Stenberg och Gizem Erdogan. Dessutom syns även Valter Skarsgård, Amy Deasismont och Hanna Ardéhn.

The Playlist består av sex avsnitt som är fyrtiofem minuter långa. Premiär 13 oktober.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy