vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Sista chansen: 5 bra filmer som försvinner från SVT Play i januari

Johannes Räihä
04 jan, 2024

Flödet av filmer att streama är stort, så det är lätt att missa guldklimparna. Det är därför vi finns här för er - för att guide er rätt i den snåriga streamingdjungeln. Närmsta tiden ser vi några högkvalitativa filmer försvinna från SVT Play, så ta chansen att stanna hemma och unna dig ett par timmar bra film. Precis som vanligt guidar vi på tv.nu till allt inom både tv och streaming! För ännu fler tips hittar ni våra artiklar här.

The Father – försvinner: 14 januari

I det hyllade psykologiska dramat The Father får vi se två skådespelar-genier mötas i en historia om familjeband, åldrande och demens. Anthony Hopkins spelar den demenssjuka Anthony, som vägrar acceptera sin sjukdom och kastar ut det vårdbiträde som hans dotter Anne har anställt. Han börjar ifrågasätta sina nära och kära, sitt eget sinne och till och verkligheten. En djupt gripande skildring alla bör ta del av.

438 dagar – försvinner: 28 januari

Dramat 438 dagar är baserad på den sanna berättelsen om journalisten Martin Schibbye och fotografen Johan Persson som, under ett uppdrag i den konfliktdrabbade regionen Ogaden i Etiopien, fängslades och dömdes till 11 års fängelse för terrorism.

The King’s Speech – försvinner: 14 januari

Albert, av familjen kallad Bertie, blir hastigt kung George VI av Storbritannien. Men med svår stamning och dålig hälsa så ifrågasätts hans lämplighet som monark. Men när han träffar den australiensiska talpedagogen förändras allt. Oscarsbelönat drama som du inte får missa!

Jojo Rabbit – försvinner: 14 januari

Tips till dig som gillar mörka komedier. Fram till 14 januari finns Oscarsvinnaren Jojo Rabbit tillgänglig att streama på SVT Play. Filmen handlar om en ensam tysk pojke under andra världskriget, vars världsbild vänds upp och ned när han upptäcker att hans mamma gömmer en ung judisk flicka på vinden. I rollerna ser vi bland andra Scarlett JohanssonSam Rockwell och Rebel Wilson.

The Imitation Game – försvinner: 31 januari

Med Benedict Cumberbatch i huvudrollen gör vi ett hopp tillbaka till strax före andra världskriget. Där får vi se den extremt genialiska matematikern Alan Turing bli en del av den brittiska underrättelsetjänsten, där hans kunskaper används för att rädda miljontals liv. Samtidigt som världen står i brand så går Alan också en privat kamp, med en djupt bevarad hemlighet.

Vill du kunna skräddarsy din tablå med just dina tv-kanaler och streamingtjänster? Det är supersmidigt. Skapa ett konto här och gå sedan in på “Mina kanaler” för att välja dina kanaler.

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer