vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Låt kärleken spira – 6 romantiska draman att streama

Johannes
Johannes
20 sep, 2022

Att ställa om från den varma sommaren till en kylslagen höst är inte det lättaste. Det finns olika sätt att hantera omställningen; vissa drar på sig stickade tröjor, andra flyger utomlands. Men vi på tv.nu tänker att det allra bästa är att streama en bra romantisk film. Enkelt, billigt och bra. Här får ni ett par av våra favoriter!

I filmen får vi följa Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) som bor i Los Angeles och är en komplex man. Hjärtbruten efter ett långt förhållande blir han fascinerad av ett nytt, avancerat operativsystem. Han träffar här ”Samantha” (Scarlett Johansson), en ljus, kvinnlig röst som är insiktsfull, känslig och förvånansvärt rolig. När hennes behov och önskemål växer i takt med hans egen, fördjupas deras vänskap till en okonventionell kärlek till varandra.

Johnny Saxby bor på ute på den engelska landsbygden. Hans vardag är grå och trist och han dricker för att klara av tristessen. När våren äntligen kommer så anställer hans pappa en rumänsk gästarbetare, Gheorghe. De unga männen finner varandra och livet förändras för båda två.

En film som de flesta förmodligen redan sett, men som också kan ses hur många gånger som helst. Titanic – historien om den katastrof då det osänkbara skeppet sjönk i Nordatlanten och drygt 1500 personer gick bort. Men det döljer sig så mycket mer i den här berättelsen än så. Vi får se hur den fattiga, unga mannen Jack möter överklasskvinnan Rose och en obrytbar kärlek uppstår.

I feel good-dramat Moonrise Kingdom följer vi två 12-åringar som förälskar sig i varandra och ingår en hemlig pakt: de ska rymma och bosätta sig ute i vildmarken ute på en ö. En skallgångskedja sätts in för att hitta de försvunna ungdomarna, samtidigt bryter en vild storm ut som komplicerar det hela.

Clementine och Joel har förlorat kärleken till varandra. Den finns bara inte kvar. Men en separation känns allt för jobbig, så de tar hjälp av en ny teknologi för att lindra smärtan. Teknologin hjälper paret att sudda ut deras minnen av varandra, men är det egentligen vad de vill? I det hyllade dramat Eternal Sunshine of the Spotless Mind ser vi Kate Winslet och Jim Carrey.

En dag, baserad på David Nicholls bok med samma namn, handlar om Dexter och Emma. De två möts av en slump dagen innan deras universitetsexamen – den 15 juli, men därefter fortsätter de leva sina liv på varsitt håll som om ingenting hänt. Men någonstans finns det någonting där som inte vill dö, därför ses de en dag varje år. Gissa vilken? Just det: den 15 juli. I huvudrollerna ser vi Anne Hathaway och Jim Sturgess.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy