vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nya filmer på SF Anytime 2023

Johannes Räihä
16 okt, 2023

På SF Anytime kryllar det av bra film – det kanske inte är någon hemlighet. Men vad är det mest sevärda just nu? Vi på tv.nu har valt ut ett par favoritfilmer som nyligen dykt upp på streamingtjänsten. Här är nya filmer på SF Anytime som vi gillar lite extra.

Tidigare i år rullade den nya Mission: Impossible ut på bio. Nyligen blev filmen tillgänglig att köpa och streama via SF Anytime. I filmen ser vi Ethan Hunt och hans IMF-team som ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer.

En av årets mest omtalade filmer heter Barbie. Ja, det stämmer faktiskt. Den Barbie och den Ken, som tolkas av Margot Robbie och Ryan Gosling. Själva historien utgår från Barbie Land, där allt är perfekt, hela tiden – till dagen då Barbie vaknar med platta fotsulor och inte allt är perfekt längre. Något måste göras, så hon beger sig till den verkliga världen för att ställa allt till rätta – vilket leder till en existentiell kris.

It’s-a-Me, Mario! Den kultförklarade tv-spelsikonen Super Mario tog steget över till vita duken tidigare i år. I filmen får vi. se hur Mario och Luigi jobbar med att laga ett rör under jord, när de plötsligt transporteras genom ett mystiskt rör och hamnar i en magisk ny värld. Men bröderna blir separerade, och Mario ger sig ut på ett episkt äventyr för att försöka hitta Luigi.

I princip alla har väl sett Disneys klassiker Den lilla sjöjungfrun från 1989. I år dök en ny version av filmen upp, där vi återigen får följa med i berättelsen om Ariel, kung Triton, Ursula och prins Eric. Den hade biopremiär så sent som i slutet av maj i år, den 6 september blev det tillgänglig att streama på Disney+. Mysig tittning för hela familjen!

See How They Run är ett uppiggande och lättsamt morddrama fyllt till bredden av mystik i sann Agatha Christie-anda. För när en känd teaterregissör mördas inne på en teater i London tvingas polisen hålla kvar samtliga skådespelare inne i lokalen för att utreda vem som kan ha utfört dådet och fånga den skyldiga. Filmen hade premiär 14 december på Disney+, så om ni inte hunnit se den – ta er tid nu!

På årets Guldbaggegala så vann den svenska skräckisen Feed folkets pris. Den omtalade filmen, som producerats av influencern Joakim "Jockiboi" Lundell, kretsar kring en grupp sociala medie-experter som blir fast på en ö – där märkliga saker börjar inträffa.

Beautiful Beings skildrar utanförskap – men på samma gång också vänskap. För när den 14-årige Addi träffar den mobbade Balli så tar han pojken under sina vingar. Där introducerar han Balli för sitt gäng – en grupp andra utstötta och våldsamma ungdomar. Tillsammans driver de vind för våg, helt utlämnade till sina egna öden. En av många bra filmer på SF Anytime 2023 just nu!

Superhjältefilmerna fortsätter dugga tätt. Nu senast har vi fått bekanta oss med Black Adam, som spelas av Dwayne "The Rock" Johnson. En hjälte med forntida gudars superkrafter – som väljer att skipa rättvisa på sitt eget sätt i den moderna världen.

På tv.nu kan du alltid hitta ännu mer att streama. Det finns en otroligt smidig funktion där du kan filtrera fram filmer och serier baserat på exempelvis årtal, genre, betyg och mycket annat. Ta dig en titt här!

Populära inlägg

Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer